O nama...

Tko smo? Što smo? Kako smo nastali? Imamo Alibi za sve.

POUZDANOST

Produkcija smo koja ne ovisi samo o jednoj osobi nego iza nas stoji tim stručnjaka koji nikada ne otkazuju događaj u zadnji tren.

KVALITETA

Kvaliteta je kod nas najvažnija. Prilikom svakog događaja napravimo detaljnu analizu i držimo visoku ljestvicu kvalitete

PROFESIONALNOST

Profesionalni tim ljudi odgovorit će na svaki Vaš zahtjev i maksimalno iskoristiti svaku opciju pri težnji ka napretku.

OKRETNOST

Dugogodišnje iskustvo naučilo nas je kako da radimo brzo i kvalitetno. Čak i ako imate event sutra, stojimo Vam na raspolaganju.

Kako je
sve počelo...

Pravila lijepog ponašanja nalažu da se najprije predstavimo, kažemo što radimo, čime se bavimo, kako smo i kada nastali. Prvi pogled na naše stranice govori gotovo sve; Alibi-Sound je firma koja se bavi ozvučenjem, rasvjetom i organizacijom raznih skupova. Ako malo proširimo definiciju onda bi to zvučalo; profesionalna tvrtka s velikim iskustvom i kvalitetnim osobljem koja može ponuditi cjelokupno rješenje prilikom organizacije svih vrsta skupova. Ili još malo preciznije; ako Vam zatreba potpuna ponuda od ozvučenja, rasvjete, pozornice, krovne konstrukcije i ostalih sitnica koje su potrebne za glazbeno scenski program obratite nam se i naš tim će Vam ponuditi optimalno rješenje.

Kvalitetna audio i light oprema kojom raspolažemo i naše višegodišnje iskustvo u ovom poslu osiguravaju nam vrhunsku realizaciju i profesionalnost. I to bi bio kratki odgovor na prvi dio pitanja s početka.

Na drugi dio pitanja, kada i kako smo nastali, mnogo je teže odgovoriti. Ali pokušat ćemo, što kraće i jednostavnije. Zoran, vlasnik firme, oduvijek se vrtio tamo gdje je bila glazba. Svirao je u raznim bendovima, manjim ili većim, poznatim ili anonimnim. I pored svih onih stvari koje taj posao čine lijepim, uvijek se pojavljivao problem oko opreme. Zadovoljiti vječitu čežnju za kvalitetnim zvukom, a istovremeno iznajmljivati razglas, osvjetljenje i instrumente od nekog drugog, bila je nemoguća misija. I gotovo uvijek velika frustracija. Tako je u stvari krenulo. A s obzirom da je apetit uvijek veći i veći, tko zna kako i kada će se završiti. Zato je ponuda Alibi Sound-a koju sada gledate vjerojatno već nadopunjena s nekom novom mixetom, zvučnom kutijom, novim skenerom ili projektorom.

Kontaktiraj te nas

lokacija

Zamlačka 41, Velika Mlaka          Zagreb, Hrvatska

Kontakt

Phone : +385 91 4070201

Email :                               info@alibi-produkcija.com

radno vrijeme

PON – PET 00:00 – 24:00

SUB – NED 00:00 – 24:00

Prati nas