Najam Audio sustava.

Profesionalni sustavi za ispunjenje svih zahtjeva. 

Koju opremu imamo...

RAZGLASNI SUSTAVI

Razglasni sustavi naziv je za zvučnike i skupinu zvučnika koji stvaraju određeni efekt zvuka. Ostali učestali nazivi ovog segmenta su: Razglas, Ozvučenje, Zvučne kutije, Zvučnici..

dbTechnologies VIO

dbTechnologies VIO je sustav koji sadrži širok izbor komponenti koji sadrže zvučnike, mehanički pribor, pojačala, kao i softver za podešavanje karateristika, a zajedno čine cjelinu koja se savršeno uklapa.

db Tehnologies DVA

dbTechnologies DVA je sustav koji sadrži širok izbor komponenti koji sadrže zvučnike, mehanički pribor, pojačala, kao i softver za podešavanje karateristika, a zajedno čine cjelinu koja se savršeno uklapa.

D&b sustav

D&b sustav nisu samo zvučnici koje vidite na pozornici. To je u stvari širok izbor komponenti koji sadrže zvučnike, mehanički pribor, pojačala, kao i softver za podešavanje karakteristika, a zajedno čine cjelinu koja se savršeno uklapa.

KV2 Audio system

Kv2 J

AUDIO MIKSERI

Audio mikseri neizostavni su dio razglasnih sustava jer bez njih nije moguće reproducirati zvuk. Audio mikseri poznati su i kao: Miksete, Mikseri…

Midas PRO2 Live Audio

Midas PRO2 Live Audio Mixing System Control Surface and One 15" TFT Display Classic Midas Preamplifiers Works With DL251 Stage Box Three Rear-Panel I/O Card Slots

Midas M32

40 simultanih ulaznih kanala, 32 mikrofonska ulaza s pretpojačalima, 192 kHz ADC i DAC konverzija, 32 x 32 kanalni USB 2.0 audio interfejs, AES50 umrežavanje omogućava Vam do 96 ulaza i 96 izlaza, 25 motoriziranih 100mm skliznih potenciometara, 8 stereo signalni procesing FX pogona.

Yamaha TF-5

Vrhunski 32 kanalni mikser firme Yamaha. - 33 motor faders (32 channels + 1 master) - 48 input mixing channels - 20 Aux (8 mono + 6 stereo) + Stereo + Sub buses - 8 DCA groups with Roll-out - 16 analog XLR outputs

Soundcraft GB8 32/8

Vrlo kvalitetan 32 kanalni mikser firme Soundcraft možemo koristiti na stalim instalacijama kao i u sustavu touring ozvučavanja. Proizvod iz vrha ponude jamči pouzdanost pri radu i vrhunsku kvalitetu zvuka.

Pojačala

Pojačala služe za pojačanje signala kako bi pasivan razglas koji u sebi ne sadrži pojačalo kao aktivni mogao reproducirati zvuk. 

Crest 8001 2x2400W

Crest 4801 2x1500W

Electro-Voice P3000

Crown Xti 6000

Crown Xti 4000

Zeck pt-7

Crown Xti 2000

Crown Xti 1000

Crest 1100

Braco Radovic mono block 1400w

Rcf MFA-1200

Rcf MFA-500

Često postavljana pitanja u vezi najma razglasa.

Neka od pitanja koja smo dobili kroz dugogodišnje iskustvo.

Audio sustavi su naziv za grupu proizvoda namijenjenih za reprodukciju zvuka i sva dodatna oprema potrebna za to.

Kako imamo preko 40 kompleta razglasa, postoji više razina i stupnjeva. Naši razglasi namijenjeni su za kako za male događaje tako i za jako velike poput događaja u poznatim hrvatskim dvoranama i arenama. 

Ne postoji minimalni broj dana, naše razglase možete iznajmiti na bilo koji period. 

Razglasi se ne projektiraju prema broju ljudi. Oni ovise o mnogobrojnim drugim faktorima poput lokacije, vremenskih prilika, visine itd… Za najbolji odabir razglasa obratite se našem stručnom osoblju koje će Vam pomoći izabrati najbolju opciju baš za Vas.

Oprema za DJ-a specifična je po tome što svaki DJ ima svoje uvjete za odabir opreme. Tu brigu prepustite nama i mi ćemo omogućiti najbolju opciju za svakog DJ-a.